Webapps Online

 

Formulieren

Met de formulierenmodule in ons beheersysteem kunt u zelf formulieren samen stellen. U kunt de zelf gemaakte formulieren zelf op de site plaatsen. Enkele voorbeelden waar u formulieren voor kunt gebruiken:

  • inschrijven
  • aanmelden
  • informatie opvragen
  • problemen melden

Informatie op maat

U kunt zelf bepalen hoeveel velden en wat voor soort velden u in het formulier wilt. Denk hier bij aan tekstvelden, keuzevelden, datumvelden en simpele ja/nee velden. Ook kunt u aangeven welke velden de bezoeker verplicht moet invullen. U kunt zelfs extra criteria aan de velden toevoegen. Bijvoorbeeld een correct opgemaakte postcode eisen. Of een minimum leeftijd.

Per e-mail en Excel

Alle inzendingen van bezoekers via uw formulieren worden opgeslagen in het CMS. Tevens kunt u een e-mailadres opgeven waar de gegevens naar toe gezonden worden. U ontvangt dan een e-mail met de gegevens zodra het formulier verzonden is.

In het CMS kunt u een overzicht bekijken van alle inzendingen. Hier kunt u in zoeken en in filteren. Ook heeft u de mogelijkheid om inzendingen nog aan te passen of te verwijderen. U kunt ook de inzendingen opvragen als Excel-sheet. Handig als u bijvoorbeeld een aanwezigheidslijst nodig heeft.