Webapps Online

 

Nieuws

Elke organisatie is continu in beweging. Dus waarschijnlijk ook die van u. De nieuwsmodule biedt u de mogelijkheid uw bezoeker op de hoogte te houden van de veranderingen. Dat gebeurt op diverse manieren:

Overzicht van het laatste nieuws

Er is een pagina met het laatste nieuws. Elk nieuwsitem wat u in ons Content Managment Systeem plaatst komt boven op deze pagina. U kunt deze pagina als homepage gebruiken, of in het menu achter nieuws plaatsen.

Nieuwswidgets

Er zijn ook twee nieuwswidgets. Hiermee kunt u de meeste recente nieuwsberichten onder de aandacht brengen, zonder hiervoor de voorpagina op te hoeven offeren. De eerste widget toont de meest recente nieuwsberichten, de tweede toont de meest gelezen berichten. U kunt ze natuurlijk ook beide gebruiken.

RSS

De nieuwsberichten worden automatisch aangeboden als RSS-feeds. Op een RSS-feed kan een bezoeker zich abonneren. Hij of zij ontvangt dan de berichten automatisch, zodra u deze plaatst. De bezoeker kan er voor kiezen alle berichten te ontvangen, of enkel berichten uit een bepaalde categorie.