Webapps Online

 

Fotoalbums

Met deze opties kunt u fotoalbums op uw site plaatsen. Op de pagina ziet u dan een overzicht van de foto's in het klein. Wordt er op een van deze foto's geklikt, dan wordt deze in groot formaat getoond. Het is ook mogelijk om door de foto's in groot formaat te bladeren.

Fotocollages van evenement

Bent u regelmatig betrokken bij evenementen kunt u de fotoalbummodule gebruiken om fotocollages hiervan op uw website te presenteren. Dit is niet alleen leuk voor de bezoekers die op het betreffende evenement aanwezig waren. Mocht u het evenement later nogmaals organiseren dan helpen de foto's bij de boodschap.

Sfeer impressie

U kunt beschrijven dat de omgeving betoverend mooi is. Of de locatie modern is ingericht. De boodschap komt waarschijnlijk veel beter over als u dit onderbouwd met foto's. Niet alleen zeggen de foto's vaak meer dan de tekst, mensen besteden ook liever 5 minuten aan het bekijken van foto's dan aan het lezen van de beschrijving.

Als handleiding

Heeft u handleiding waarbij bepaalde procedures stap voor stap worden uitgelegd. Als ondersteuning of als vervanging hiervoor kunt u ook de fotoalbummodule gebruiken. Deze ondersteunt niet alleen foto's, maar ook tekeningen. Ook hier geld dat een lange handleiding doorlezen vaak niet gebeurt. Terwijl er gerust de tijd wordt genomen om door de foto's en tekening heen te bladeren.