Webapps Online

 

Wie niet groot is moet slim zijn

Dated Thursday February 16, 2012

Tags: marketing, seo, social media

Vele mkb-ers moeten in hun marketing activiteiten opboksen tegen bedrijven met een vele malen groter budget. Hiermee is de slag om het adverteren bij voorbaat verloren. Gelukkig zijn er voor mkb-ers alternatieven die met wat meer tijd, maar minder geld, een relevant marktaandeel op kunnen leveren.

Mobile marketing is er een van. Bij mobile marketing is het contact gerichter, persoonelijker en interactiever. Dit is precies waar vele mkb-ers op uitblinken. Wel moet mobile marketing op de juiste manier worden toegepast. Als hulpmiddel alvast de 17 R's van mobile marketing:

17 R's of Mobile Marketing Infographic

17 R's of Mobile Marketing Infographic
Share on: Share on Facebook Share on Linked In Share on Twitter Share on Pinterest Share on Google bookmarks