Webapps Online

 

Slimfast SEO: bestelt u uw SEO via Telsell?

Dated Wednesday May 30, 2012

Tags: marketing, seo

Slimfast SEO: bestelt u uw SEO via Telsell?

Vrouwen die in korte tijd relatief veel afvallen zijn vaak het middelpunt van de aandacht op een verjaardagsfeest. Na de initële complimenten komt de onvermijdelijke vraag: "hoe heb je het voor elkaar gekregen?". "Gewoon, veel sporten en gezond eten".  De hele spanning in de groep valt weg. Is dat alles? Geen magische truuk? Geen snelle fix? Laat dan maar...

SEO is geen truukje

Ondanks dat we weten dan sommige dingen nou eenmaal moeite en doorzettingsvermogen kosten, blijven we hopen op de quick fix. Zo ook met SEO. De hoop blijft dat we met een paar truukjes, of het eenmalig inschakelen van een expert, de finish wel zullen halen.

Helaas is SEO net als afvallen. Het is continue letten op de teksten die je op de website plaatst (dieet) en veel meten en aanpassen (sporten). Laat je je aandacht afzwakken, zak je binnen enkele maanden al weer qua positie in Google. En dan is het de concurent die weer de middelpunt van de aandacht is.

Enkele SEO tips

Oke, fair enough, maar hoe ziet zo'n dieet er dan uit? Enkele tips:afvallen

  • Zorg dat er continu een budget voor SEO beschikbaar is. Of het nu om geld of beschikbare uren gaat; plan ze in.
  • Stel elke maand opnieuw doelen. Let wel op: zowel onrelatische als te makkelijk haalbare doelen motiveren niet. Kies de doelstellingen dus heel bewust.
  • Meet continu de resultaten van je aanpassingen. Leer en stuur bij.
  • Laat je niet gek maken met de snel succes verhalen. Wat werkt op korte termijn is meestal net zo snel weer uitgewerkt.
  • Laat je niet uit het veld slaan als succes uitblijft. Ga op zoek naar de pijnpunten, leer en begin weer van voor af aan. Het is de aanhouder die wint.
Share on: Share on Facebook Share on Linked In Share on Twitter Share on Pinterest Share on Google bookmarks